Beoordelingen van Spareribs House Groningen

Recente recensies van Spareribs House Groningen

5 sterren na 30 reviews

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij wijze van uitzondering laat ik een recensie achter. Het restaurant is helaas niet te bereiken. De patat was lekker, de spareribs matig: droog en taai. Opvallend voor een restaurant dat met haar naam dit gerecht promoot. Brownies van Milka. Need I say more?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechtste spareribs die ik ooit heb gegeten. Droog en zo taai dat we de botten bijna met onze handen niet eens uit elkaar konden trekken. Leek alsof de ribs van een paar dagen geleden waren opgewarmd. Mijn vriend en ik hebben alleen de patat gegeten (die waren verder best oké). Geen idee wat voor een tent dit is, ze zijn zelf verder niet te bereiken.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet te eten!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en Ideal betaald, maar niks ontvangen!! Achteraan gebeld, maar onmogelijk te bereiken, waardeloos!! Ik wil mijn geld terug!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid ruim voldoende. Kwaliteit spare ribs zoet....mag wat zoeter...en pittig mag wat pittiger. Smaak en bereiding is goed. Patatjes gekregen ipv Aardappel schijfjes ....maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Volgende keer bestel ik hier weer.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk vlot bezorgd, sparerib iets aan de droge kant, frietjes en salade prima.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel geleverd

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker alleen duurde het dit keer erg lang voor de bestelling geleverd werd 2 uur wel te verstaan.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, voor het eerst hier besteld. Was wel veel wat je kreeg, maar kwaliteit van de spareribs was heel goed. Ook de aardappelen waren goed, kon wrl ern gezin van eten, zoveel kreeg je. Echt top.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Spareribs! Lekkere saus ook, altijd super snelle bezorging

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goeie bezorger in blauwe jas

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden spare ribs besteld. Ze waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, de spare ribs waren lekker mals en smakelijk. Ook waren ze goed warm Da aardappeltjes en patat waren ook smakelijk, maar door het vervoer in een gesloten zak ietwat slap.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, Everything was great and food was delivered fast. But we did not receive our cheesecake. Can this be replaced next time? Kind regards, Phillip

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top! Snel bezorgd, warm en ruim voldoende .

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer te spreken over de kwaliteit. Goede burger en lekkere gekruide patat. Behoorlijke portie. De vorige keer ook twee avonden kunnen eten van de spareribsschotel. Duurzame verpakking. De bezorging liet echter even op zich wachten, dat duurde ongeveer anderhalf uur. Ondanks dat was geen eten nog wel redelijk warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs zijn zoals gewoonlijk heerlijk, de frietjes waren helaas wat slap en alleen op de bovenste frietjes in de zak zaten kruiden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren veel te droog en aangebrand. Jammer dat het elke keer zo verschilt ik kwaliteit.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maken zeker de betere burgers van Groningen en bezorgen bij mij altijd binnen 30 min.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging. De spareribs waren heerlijk. Lekkergekruid en sappige. Aanrader om te bestellen.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs, snel en warm bezorgd, er hadden iets meer kruiden op gemogen naar mijn smaak, maar het was smakelijk

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker! Wel waren de spareribs iets taaier dan ik van jullie gewend ben. Maar ja, ik heb dan ook op zondagavond (19:00) tijdens de topdrukte besteld. Snap dat dan af en toe kan gebeuren. Bezorging was weer razendsnel ondanks de drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sweet Ribs genomen. De ribs waren heerlijk en werden bezorgd door een hele vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren erg goed, binnen 40 minuten was de bezorger er al. Enige minpunt dat de patat koud was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.